Kismama élményfotózás2022-01-28T23:04:18+00:00

Kismama élményfotózás

Egyszer csak jött a felkérés Judittól, hogy szeretné velünk megörökíteni második várandóságát. Örömmel elvállaltuk. Annyira jól sikerült, hogy utána jött a  következő felkérés kismama fotózásra, szintén egy Judittól. Majd úgy döntöttük, hogy folytatjuk. Igaz fő területünk a szülinapi- és családi fotózások, ám a várandóság mégsem áll ettől olyan messze. 🙂

Kismama fotózásainkat mindig gondosan megtervezzük. Mindenben segítünk, ötletelünk, tervezünk, hiszen tudjuk, mennyire fontos, hogy olyan képek szülessenek, amik visszaadják ennek a csodálatos állapotnak az érzéseit. Minden mellett pedig próbálunk humoros, érdekes, nem hagyományos fotókat is készíteni, amiket sok mindenre fel lehet használni. Például bejelenteni, hogy igen, várandósak vagyunk.

Kismama fotózásainkon szívesen készítünk családi fotókat is. Hisz ha első gyermek, akkor milyen szép, ha párunk is ott van velünk, és készül pár fotó közösen is. Ha pedig második vagy harmadik, netán negyedik gyermek, akkor pedig milyen szép, ha ott van velünk mindenki.

Megnézem a csomagajánlatokat