Születésnapi élményfotózás2022-01-28T23:03:27+00:00

Születésnapi élményfotózás

Persze, gyermekünk minden születésnapja nagy mérföldkő az életünkben. Az első viszont azt hisszük az egyik legfontosabb. A szülés után az első meghatározó pillanat. Egy olyan pillanat, aminél egy picit megállunk és elgondolkodunk. Rájövünk, hogy mennyi de mennyi minden történt e röpke, gyorsan elszaladó egy év alatt. Hogy mennyit is változott a gyermekünk és mi is. Ezért fontos megörökíteni, és talán ezért a legfontosabbak számunkra a születésnapi fotózásaink.

Mindegyikre külön készülünk. Egyedi díszletet gyártunk, egy olyan világba röpítve az ünnepeltet, ahol igazán jól érzi magát. De nem csak ő, hanem ti szülők is. Fotózásainkon nem csak gyermeketekről készül fotó, hanem rólatok is, közösen vele. Emellett pedig ajándékkal is kedveskedünk. Nálunk tényleg nem kell semmi mással törődnötök, csak azzal, hogy élményként elrakjátok az első születésnapi fotózást, mely után sok-sok igazi, őszinte pillanatot megragadó fotókat kaptok majd.

Természetesen nem csak egyévesen lehet hozzánk jönni, szívesen fotózzuk a hihetetlen, hogy már kettőt, a már három évet, a nagy négyet. Illetve a többit is… 🙂

Megnézem a csomagajánlatokat