Mikor kollégát fotózunk…

Andiék fotózását mindannyian nagyon vártuk, és nagyon készültünk rá, ugyanis több szempontból is rendhagyó volt. Egyrészt kollégát fotóztunk, ami már alapból nagy kihívás és megtiszteltetés. Másrészt Andiék előtt mindig enteriőr stúdiókban fotóztunk, most viszont egy egyszerű, sima háttér előtt kellett. Imádtuk. 🙂

Péter azért félt egy picit, mert hát kolléga, de Andi tökéletes volt, sok meglepetést tartogatott nekünk. Nem fotós volt, hanem édesanya, feleség, aki már nagyon várta, hogy a kamera másik oldalán lehessen, és végre, neki is szülessenek családi fényképei. Tökéletesen tudtuk az ő elvárásait, ötletei összehangolni a mi elképzeléseinkkel, stílusunkkal. Azt hiszem, ez a fotókon is látszik.

Andival, férjével és srácokkal teljes összhangba kerültünk. Hamar elrepült az a két óra, amit együtt töltöttünk. Annyira jól sikerült a találkozás, hogy azóta már jó párszor fotóztunk Andi stúdiójában. Igen, megszerettük a sima hátteres fotókat. Olyannyira, hogy elhatároztuk saját családi fotóinkat is ilyen stílusban készítjük el. Fotózni pedig Andi fog. Készülök nagyon, mert ahogy Andi is várta, én is nagyon várom, hogy a kamera másik oldalán lehessek anyaként és feleségként. Hogy szülessenek végre közös hármas képek Benedekkel és Péterrel egy szintén profi fotós szemén keresztül.

Ha tetszenek a fotóink, kövess minket Instagramon és Facebookon!

A bejegyzést írta: Dia

2018-07-23T13:53:11+00:00június 26th, 2018|Bejegyzesek|