Dani egy éves!

Azt hiszem elmondhatom, hogy a kedvenc fotózásaim a születésnapi fotózások. Imádom. Többször mondták, hogy olyan lelkesen készülök rá, mintha a saját fiam születésnapi fotózására készülnék. Valahol egyébként tényleg így is van. Dani fotózását is nagyon vártam.

Évával szerintem már az első beszélgetéskor megvolt az összhang. Az egyeztetés könnyen ment, mindent átbeszéltünk, leegyeztettünk, a hagyományos fiús, kék születésnapi díszletünket választotta. Aztán eljött a fotózás napja. Éva, Gábor és Dani hihetetlenül összhangban voltak, nem is kellett nagyon senkit megnyitni, a jókedv, a vidámság, a boldogság náluk adott volt. Dani együttműködött, élvezte a fotózást, és annyiféle arcot villantott nekünk. 🙂 Volt vidám, érdeklődő, grimaszolós, na jó hagyjatok már békén, kis szolid, és komoly is. Figyelt ránk, mint egy igazi modell. Azt hiszem elmondhatom, hogy akkora nagy energiabombát adott a kis természetével, hogy egy hétig abból éltem. 🙂

A kedvenc pillanatom a fotózáson a tortamaszatolás volt. Dani nem olyan volt, mint a többi gyerek. Nem akarta magát rávetni a tortára, de még maszatolni sem. 🙂 Óvatosan, egy ujjal belenyúlt és vizsgálta azt a kis picit habocskát, ami az ujjára ragadt. Próbálkoztunk mindennel, mutattuk, hogyan is kell, de finom, de Dani nem adta be a derekát. De ez így volt jól, így volt danis. Viszont Dani a szülőket jól összekente, legyenek ám ők tortásak, igazán felejthetetlen pillanatokat okozva ezzel mindannyiunknak.

Dani, Éva és Gábor az egyik olyan családunk, akikre sokáig emlékezni fogok. Nagyon jó látni, megélni, hogy más családok milyenek. Hogy boldogok, imádják a gyereküket, jófejek, nyitottak. Azt hiszem pont ezért a legfontosabb, hogy két személyből család leszünk. Szerencsés vagyok, hogy Évák minket bíztak meg azzal, hogy megörökítsük Dani egy éves születésnapját. Remélem, a következőn is találkozunk!

Ha tetszenek a fotóink, kövess minket Instagramon és Facebookon!

Bejegyzést Dia írta.

2018-07-23T13:53:52+00:00július 15th, 2017|Bejegyzesek|